Medallons de llom de porc, amb kiwis i formatge de cabra, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tròs de canya de llom, d'un quilo aproximadament
  • Un rulo de formatge de cabra
  • Sis kiwis
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Llard
  • Sis alls aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Conyac

4 racions

Utensilis

Una safata fonda, per anar al forn
Una safata de porcellana blanca
Una safata metal·lica, plana
Un ganivet filetejador

Elaboració

Primerament, fiquem la canya de llom en la safata fonda, l'untem amb llard, l'espolsem amb: sal, pebre negre i herbes provençals.
Tot seguit afegim els alls, el llorer i el conyac.
A continuació, ho enfornem a 180º, durant una hora i vint minuts.
Seguidament, ho traiem i ho deixem refredar. Quan el llom ja és fred,el tallem en medallons de mig dit de gruix, i l'anem posant damunt de la safata metal·lica, ( en total, farem dotze medallons ). Un cop posats a la safata, pelarem els kiwis, i els tallarem en rodantxes més aviat fines, i les posem cobrint els medallons.
Ja per acabar el plat, fiquem dues rodantxes de formatge de cabra tallat finet en cada medalló, i ho gratinem en el forn només una mica. Tot seguit els posem en la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1135 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: