Quiche de patata, ceba i bacon

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 làmina de pasta brisa
  • 4 patates
  • 2 cebes
  • 100 gr. de bacon
  • 150 gr. de formatge Gruyère ratllat
  • 1'5 dl. de nata líquida
  • 1 dl. de llet
  • 2 ous i 2 rovells
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Un pessic de nou moscada
  • Pebre
  • Sal

6 racions

Elaboració

Folrar un motlle amb la pasta brisa, punxar el fons amb una forquilla i coure segons les indicacions de l'envàs.
Pelar les patates, tallar a dauets i saltejar 10 minuts. Salpebrar i reservar.
Tallar el bacon a dauets. Pelar la ceba i tallar a rodanxes. Sofregir la ceba a foc lent en una paella amb tres cullerades d'oli durant uns 8 minuts. Afegir el bacon i coure 5 minuts més. Salpebrar, afegir els dauets de patata i coure tot junt 4 minuts.
Batre els ous i els rovells amb un pessic de nou moscada, sal i pebre. Afegir la nata líquida, la llet, el formatge Gruyère ratllat i la preparació de patates, ceba i bacon. Barrejar bé.
Abocar el farcit sobre la base de pasta brisa i coure al forn a 180°C durant uns 30 minuts. Servir calenta o tèbia.

2h 20min

Per


Recepta de cuina de Quiche de patata, ceba i bacon

Quiche de patata, ceba i bacon
per Imma Soto

Recepta de cuina de Quiche de patata, ceba i bacon

Quiche de patata, ceba i bacon2
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1009 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!