Sepionets saltats amb la seva tinta i parmentier de patata
Ingredients
- 14 Sepionets frescos
- Oli d'oliva verge extra
- Alls
- Julivert
- Sal (amb moderació)
Per al parmentier de patata:
- 200 g de Patates
- 50 cl de Crema de llet
- Oli de tòfona
- Sal Maldon
- Sal i pebre
 2 racions
 2 racions
Elaboració
Del parmentier de patata:
En un cassó amb aigua i sal, bullim les patates prèviament pelades i tallades a daus durant uns 30 minuts.
Per fer el parmentier, posem les patates a la batedora elèctrica, juntament amb la crema de llet, la sal Maldon, el pebre negre i l’oli de tòfona. Ho triturem tot junt.
Dels sepionets:
Mentre bullim les patates per fer el parmentier. Podem fer els sepionets i així estaviem temps total de fer la recepta.
Netegem els sepionets, els traiem la boca i la ploma. Conservem la tinta. Uns 5 minuts.
Tallem uns alls a trossets petits i julivert fresc.
Posem una mica d'oli d'oliva a escalfar en una paella, tirem els sepionets amb la seva tinta i quan estiguin gairebé fets, hi afegim la meitat dels alls i el julivert, remenem bé, els traiem i reservem. Uns 10 minuts
La resta d'alls i julivert, la barregem amb una mica d'oli d'oliva cru i una mica de sal. Fem una picada.
Quan ja tenim el parmentier fet, si cal , saltegem 2 minuts els sepionets perquè no quedin freds.
Per emplatar:
En un plat posem de base el parmentier de patata i sobre els sepionets, amb la picada d'all i julivert.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1815 visites.
 1815 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Ous i làctics
 Ous i làctics Altres
 Altres 
  Croquetes
 Croquetes Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram