Sepionets saltats amb la seva tinta i parmentier de patata

Ingredients

  • 14 Sepionets frescos
  • Oli d'oliva verge extra
  • Alls
  • Julivert
  • Sal (amb moderació)

Per al parmentier de patata:

  • 200 g de Patates
  • 50 cl de Crema de llet
  • Oli de tòfona
  • Sal Maldon
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Del parmentier de patata:

En un cassó amb aigua i sal, bullim les patates prèviament pelades i tallades a daus durant uns 30 minuts.
Per fer el parmentier, posem les patates a la batedora elèctrica, juntament amb la crema de llet, la sal Maldon, el pebre negre i l’oli de tòfona. Ho triturem tot junt.

Dels sepionets:

Mentre bullim les patates per fer el parmentier. Podem fer els sepionets i així estaviem temps total de fer la recepta.
Netegem els sepionets, els traiem la boca i la ploma. Conservem la tinta. Uns 5 minuts.
Tallem uns alls a trossets petits i julivert fresc.
Posem una mica d'oli d'oliva a escalfar en una paella, tirem els sepionets amb la seva tinta i quan estiguin gairebé fets, hi afegim la meitat dels alls i el julivert, remenem bé, els traiem i reservem. Uns 10 minuts
La resta d'alls i julivert, la barregem amb una mica d'oli d'oliva cru i una mica de sal. Fem una picada.
Quan ja tenim el parmentier fet, si cal , saltegem 2 minuts els sepionets perquè no quedin freds.

Per emplatar:

En un plat posem de base el parmentier de patata i sobre els sepionets, amb la picada d'all i julivert.

30min


Recepta de cuina de Sepionets saltats amb la seva tinta i parmentier de patata

En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: