Civet de porc senglar

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg Porc senglar tallat a trossos (o laminat)
  • 2 Cebes tallades a trossos grans
  • 2 Pastanagues tallades a rodanxes
  • 1 Branca d'api tallat a trossos
  • 2 Porros tallats a rodanxes grans
  • Llorer
  • 1 Cabeça d’alls
  • Julivert
  • Vi negre ( que cubreixi tota la carn de la cassola )
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Timó
  • Romaní
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • 4 Patates (o bolets).

4 racions

Elaboració

Posem el porc senglar a marinar durant 24 hores amb el vi negre, les verdures i les herbes.
Retirem la carn i l’escorrem bé, recuperant el suc.
Salpebrem i enfarinem lleugerament els trossos de carn. Els fregim en una paella amb oli.
Posem els trossos de carn de senglar fregits, en una cassola de fons gruixut.
Escorrem les verdures i les saltem en el mateix oli de la carn. Les afagim a la cassola de la carn conjuntament amb el suc de la marinada.
Pelem les patates a daus i les couem una mica amb aigua i sal, uns 10 minuts.
Deixem bullir a foc suau amb la cassola tapada fins que la carn s'entendreixi. Hi afagim aigua o brou de carn calent si cal. Ho hem de deixar coure unes 3 hores i 30 minuts.
Cap al final de la cocció, hi tirem les patates i ho deixem acabar de coure tot junt.
És millor menjar-ho el dia següent.
NOTA: Una altre manera de fer el civet és: en lloc de tallar la carn a trossos, la laminem i en lloc de patates hi posem bolets. El procés no canvia , en lloc de fer les patates, saltem els bolets.
Poso les dues fotos.

4h


Recepta de cuina de Civet de porc senglar

Porc senglar laminat amb bolets.

Recepta de cuina de Civet de porc senglar

Porc senglar amb la carn a trossos i patates.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6918 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: