Arròs melós amb carn i verdures

Ingredients

  • 4 tassetes d'arròs
  • 12 tassetes d'aigua
  • 250 gr. de carn magra
  • 250 gr. de pollastre
  • 200 gr. de mongeta tendra
  • 1 pebrot vermell
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 dents d'all
  • 1 branqueta de julivert
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar la mongeta tendra a bocins i el pebrot a dauets. Trossejar el pollastre i la carn de porc.
Pelar i picar la ceba i els alls. Pelar la pastanaga i tallar a daus. Ratllar el tomàquet. Rentar el julivert, secar bé i picar ben fi.
Preparar una picada en el morter amb 1 dent d'all i el julivert.
Fregir la carn de porc i el pollastre en una cassola amb 4 cullerades d'oli uns 5 minuts. Salpebrar, retirar i reservar. En el mateix oli fegir la ceba a foc lent uns 8 minuts. Afegir l'altre all, també picat, el pebrot i la pastanaga i sofregir un parell de minuts.
Incorporar el tomàquet ratllat i la mongeta tendra, salpebrar i deixa coure uns 12 minuts a foc lent.
Afegir les carns a la cassola, afegir l'arròs i la picada i sofregir un parell de minuts. Abocar l'aigua calenta, rectificar de sal i remenar bé amb una cullera de fusta. Coure l'arròs a foc lent durant uns 18 minuts (ha de quedar una mica sucoset). Deixar reposar un parell de minuts i servir.

1h 40min

Per


Recepta de cuina de Arròs melós amb carn i verdures

Arròs melós amb carn i verdures.
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1241 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!