Patates "de la mama"

Ingredients

  • 4 Patates
  • 1 Ou dur
  • 1 llauna de tonyina en oli d'oliva
  • 1 Llauna de pebrot del "piquillo" petita
  • 2 Alls i julivert.
  • Oli d'oliva verge.

3 racions

Elaboració

Bullim les patates amb pell. Les pelem i les tallem a rodanxes. Les col·loquem sobre una safata. En un morter piquem els dos alls amb el julivert, i hi afegim un bon raig d'oli i ho barregem bé. Tirem amb una cullera sobre de cada tros de patata una mica de picada d'all i julivert. Escampem bocins de tonyina sobre cada tall de patata. Tallem a trossos els ous durs, i l'escampem per sobre les patates. Escorrem bé els pebrots del piquillo, els trossegem i els escampem també per sobre.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

859 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!