Lasanya de carn i verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 Carbassó
  • 1/2 Albergínia
  • 1 Pastanaga petita
  • 1 Ceba petita
  • 150 gr de carn picada barrejada (porc i vedella)
  • 50 dl de crema de llet
  • Formatge ratllat
  • 1 Mica de mantega
  • Un polsim d'orenga
  • 3 Làmines de pasta de lassanya precuinades
  • Tomàquet fregit
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 180-200º
Piquem les verdures i les fem coure en una paella amb una mica d’oli i sal . Primer posem la pastanaga i l'albergínia. Després la ceba i el carbassó. Són uns 15 minuts.
Mentre, en un altra paella coem la carn fins que estigui feta.
També, coem les làmines de lassanya. Previament , com estan precuinades, les posem uns 10 minutets en aigua calenta, vigilant que no s'enganxin entre elles.
Un cop les verdures estiguin cuites, hi barregem la carn, una mica de tomàquet fregit i hi tirem un polsim d'orenga.
Passem a muntar la lassanya. En una font per anar al forn hi posem a la base una mica de tomàquet fregit o oli perquè no s'enganxi, una capa de pasta, una capa de la barreja de carn i verdures, una capa de pasta, una capa de carn i verdures i la última capa de pasta.
En un cassó, hi posem una mica de mantega a foc lent perquè es desfaci, quan estigui desfeta, hi posem la crema de llet i una mica de formantge perquè agafi consistència. Quan el formatge estigui una mica fos, tirem la salsa per damunt de la lasanya.
Fornegem durant 10 o 15 minuts per dalt i per baix, fins que estigui dauradeta.
Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Lasanya de carn i verdures

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5528 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: