Sopa de tardor

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres litres d'aigua mineral
  • Una pastilla de concentrat de pollastre
  • Sal
  • Una col petita
  • Tres patates pelades
  • 200 grams de cigrons cuits
  • 200grams de fideus del nº2
  • Dos alls laminats
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una sopera de pocellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca
Una paella petita

Elaboració

Primerament, fiquem tres litres d'aigua mineral en una cassola fonda juntament amb una pastilla de concentrat de pollastre, i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, netegem la col la tallem a trossos menuts i la fiquem a la cassola.
Després, tallem les patates a quadradets menuts i els fiquem a la cassola, juntament amb els cigrons cuits i els fideus del nº2. Quan veiem que tot plegat és cuit, en una paella amb oli d'oliva sofregim els alls laminats, i quan són rossos afegim una cullerada de pebre vermell dolç, remenem abans no es cremi, i ho afegim a la cassola juntament amb la sopa.
Corregim de sal, i ja ho podrem ficar a la sopera i treure-ho a taula juntament amb les escudell-etes.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2405 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: