Flamenquins de pernil i formatge

Ingredients

  • 8 talls de pernil dolç
  • 8 talls de formatge tipus Havarti
  • 2 cullerades de farina
  • 1 ou
  • 100 gr. de pa ratllat
  • Oli d'oliva suau

4 racions

Elaboració

Extendre els talls de pernil i posar-hi a sobre de cadascun un tall de formatge, ben centrat, que no sobresurti. Enrotllar el pernil sobre sí mateix i enfarinar lleugerament els rotllets.
Passar els rotllets per ou batut i després arrebossar amb pa ratllat. Si volem que la capa d'arrebossat sigui més gruixuda podem repetir aquest pas.
Escalfar força oli en una paella i fregir els flamenquins, donant-los la volta sovint per tal que quedin daurats per tots costats. Retirar de l'oli i deixar escórrer a sobre de paper de cuina.

30min

Per


Recepta de cuina de Flamenquins de pernil i formatge

A punt per fregir.
per Imma Soto

Recepta de cuina de Flamenquins de pernil i formatge

A la paella.
per Imma Soto

Recepta de cuina de Flamenquins de pernil i formatge

Flamenquins de pernil i formatge.
per Imma Soto

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!