Garrinet rostit al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Garrinet petit
  • 2 kg de llard
  • 1 Cabeça d'alls
  • Sal
  • Pebre negre
  • Romaní i farigola
  • Com acompanyament (opcional): poma confitada, enciam i magrana.

4 racions

Elaboració

Tallem el garrinet a trossos i els salpebrem. Posem al forn una cassola grossa amb el llard, la cabeça d'alls, el romaní i la farigola. Quan el llard sigui fos i calent, hi afagim els talls de garrí i els confitem a foc molt lent 45 minuts, aproximadament.
Un cop confitat el garrí, el reservem a part. Colem el llard i el deixem refredar a la nevera fins que agafi cos (aquest llard decantarà, per precipitació, el suc de la cocció del garrí, que aprofitarem per al rostit).
Quan el llard sigui pres, el retirem amb molt de compte per poder aprofitar el suc. En una safata que pugui anar al forn hi posem els talls de garrinet, amb la pell mirant amunt. Els fem coure a 200 ºC, sense deixar de remullar-los, per tal que quedi la pell ben cruixent. Són uns 30 minuts més. Els últims 5 minuts, hi afegim una part de la seva salsa.
Ja es pot servir. L’acompanyament és opcional, en aquest cas, amanida de poma confitada, enciam i magrana.

1h 30min


Recepta de cuina de Garrinet rostit al forn

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2420 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: