Calamars a l'andalusa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres tubs de calamar congelats
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Un plat gran rodó de porcellana
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, netegem els calamars i els tallem en rodelles de mig dit de gruix.
Seguidament, els salem, els passem per la farina i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin una mica daurats, els fiquem a la safata i ja els podem servir a taula.

40min

Notes

Si a més de passarlos per farina, els passem per ou batut, llavors seràn els famosos calamars a la romana.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: