Truita de bacallà

Ingredients

  • 1 Ceba tendra petita trinxada
  • 1 All tendre tallat a trossets menuts
  • 2 Ous de pagès
  • 100 g de Bacallà dessalat i esgarrat amb les mans (esqueixat)
  • Sal(depenent del punt de sal del bacallà, en necessitarem més o menys)

1 racions

Elaboració

Sofregim la ceba i l’all tendre amb una mica d’oli. El foc baix. Uns 8 minuts. Hi afegim el bacallà. Hi posem els ous batuts i deixem que qualli per les dues bandes. Deixem la truita poc feta per dins.Uns 2 minuts màxim
Nota: el bacallà es pot dessalar amb antelació i tenir-lo al congelador. Deixa’l descongelar la nit abans a dins de la nevera. També hi ha botigues on es pots comprar ja dessalat.

10min


Recepta de cuina de Truita de bacallà

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4808 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: