Bunyols de bacallà

Ingredients

  • 200 g de Bacallà dessalat
  • 2 Ous
  • 20 cl de Llet
  • 200 g de Farina
  • 1 Culleradeta de llevat de pols
  • Julivert picat
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Pebre vermell de la Vera

3 racions

Elaboració

En un bol barregem la farina, el llevat, la llet i els rovells d’ou.
Fem una pasta en el morter o en una picadora amb el bacallà i el julivert, i ho afegim al bol.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la barreja anterior
Agafem porcions de la massa, arredonint-les, i les fregim amb oli abundant i calent. Uns 5 minuts.
Escorrem els bunyols sobre un paper absorbent. Els servim amb un polsim de pebre vermell de la Vera.

25min


Recepta de cuina de Bunyols de bacallà

En el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7111 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: