Vinagreta de mel i mostassa amb vinagre de cava, per amanides

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues cullerades de mel
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una cullerada de mostassa a l'antiga
  • Oli d'oliva
  • Un raig de vinagre de cava

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un biberó de plàstic

Elaboració

En un bol de vidre fiquem: el vinagre, la mostassa, la mel, un polsim de sal i pebre negre, i tot seguit batem amb el batedor de varetes, afegint-hi l'oli d'oliva en un rajolí molt fí fins aconseguir la quantitat de vinagreta desitjada i la guardem a la nevera en el biberó de plàstic fins el moment de fer-la servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2685 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: