Escalivada de pebrot vermell i albergínia amb anxoves

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Pebrots vermells
  • 2 Albergínies
  • 1 Llauna d’anxoves
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 2 Llesques de pa torrat
  • 2 Tomàquets madurs d'untar pa

2 racions

Elaboració

Rentem els pebrots i les albergínies i les untem amb oli, hi osem una mica de sal . Tot seguit, amb el forn calent, ho posem a escalivar fins que siguin ben cuits. Traiem els pebrots i les albergínies del forn i les emboliquem amb paper de diari perquè sigui més fàcil pelar- los després. Ho deixem refredar una mica. Retirem el paper de diari i pelem les hortalisses. Eliminem les llavors i ho esmicolem a llenques petites.
D’altra banda, obrim la llauna d’anxoves i les escorrem bé. En un plat, posem barrejat les llenques de pebrot i albergínia i per sobre 4 o 5 anxoves per persona. Ja es pot servir, sobre una torrada untada amb tomàquet o amb la torrada a part.

50min


Recepta de cuina de Escalivada de pebrot vermell i albergínia amb anxoves

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3432 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: