Pop a la cassola amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa amb unes 10 patates petites per coure al microones
  • 600 g de Tentacles de pop cuits i envasats al buit
  • Pebre vermell de la Vera
  • Sal gruixuda
  • Oli d’oliva

3 racions

Elaboració

Posem la bossa de patates sense punxar, entre 6 i 8 minuts al microones. Les pelem i tallem a rodanxes.
En una cassola de ferro colat amb tapa de vidre, hi posem de base les patates. Tallem el tentacle de pop a rodanxes i el posem sobre les patates.
Hi afagim oli d’oliva, pebre vermell de la Vera i una mica de sal gruixuda. Deixem coure uns 3 minuts. Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Pop a la cassola amb patates

Les patates cuites de base a la cassola

Recepta de cuina de Pop a la cassola amb patates

El tentacle de pop per tallar.

Recepta de cuina de Pop a la cassola amb patates

El tentacle de pop tallat a rodanxes

Recepta de cuina de Pop a la cassola amb patates

El plat acabat a la cassola

Recepta de cuina de Pop a la cassola amb patates

En el plat per degustar-lo.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: