Verat marinat al forn amb moniato

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un filet de verat d’uns 150 g que ens preparen a la peixateria i netegen d’espines
  • 1 Moniato
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 2 Espàrrecs verds

Per la marinació:

  • 50 cl de vi blanc
  • 10 cl de vinagre de xerés
  • Pebre negre mòlt
  • Un polsim de sal gruixuda

1 racions

Elaboració

Deixem el filet de verat amb els ingredients de la marinació, uns 60 minuts. Pelem el moniato, els rentem i en tallem només dues rodanxes allargades. Col•loquem les dues rodanxes de moniato en una safata de reixetes, amb una mica d’oli i sal. Preescalfem el forn a 180 graus, fiquem la safata a mitja altura al forn i deixem coure uns 15 minuts, així queda tovet. Passat aquest temps, afegim sobre el moniato el filet de verat marinat i els dos espàrrecs verds. Deixem coure uns 5 minuts. Ja es pot servir el plat.

30min

Notes

En el temps no hi poso el de marinació del verat.


Recepta de cuina de Verat marinat al forn amb moniato

Verat marinat al forn amb moniato.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2132 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: