Delicies de crema pastissera amb ametlla caramelitzada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un litre i mig de crema pastissera(la trobareu a les meves receptes)
  • 500 grams de granet d'ametlla
  • 300 grams de sucre
  • Aigua

12 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un colador fí de mida gran
Un atuell rectangular de plàstic
Dotze motlles de paper rissat tipus flameretes petites
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un cassó gran
Una safata plana metal·lica per anar al forn
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i seguidament la deixem refredar a la nevera fins que hagi agafat cos.A part, en un cassó amb aigua i sucre, fem un almivar i deixem que refredi.
Tot seguit, fiquem el granet d'ametlla en una safata, l'espolsem amb força sucre i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que s'ha caramelitzat, i deixem que refredi en un atuell de plàstic.
Seguidament, quan la crema ja ha agafat cos, la tallem amb molta cura a quadradets regulars.
Agafem un cassó gran, fiquem el colador tapant el cassó, i tot seguit afegim l'almivar.
Fiquem els trossos de crema en l'almivar, ho escorrem amb el colador, i arrebossem els trossos de crema per l'ametlla torrada, i els anem posant en els motlles de paper.
Seguidament, ho fiquem a la safata de cartró, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: