Delicies de crema pastissera amb ametlla caramelitzada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un litre i mig de crema pastissera(la trobareu a les meves receptes)
  • 500 grams de granet d'ametlla
  • 300 grams de sucre
  • Aigua

12 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un colador fí de mida gran
Un atuell rectangular de plàstic
Dotze motlles de paper rissat tipus flameretes petites
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un cassó gran
Una safata plana metal·lica per anar al forn
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i seguidament la deixem refredar a la nevera fins que hagi agafat cos.A part, en un cassó amb aigua i sucre, fem un almivar i deixem que refredi.
Tot seguit, fiquem el granet d'ametlla en una safata, l'espolsem amb força sucre i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que s'ha caramelitzat, i deixem que refredi en un atuell de plàstic.
Seguidament, quan la crema ja ha agafat cos, la tallem amb molta cura a quadradets regulars.
Agafem un cassó gran, fiquem el colador tapant el cassó, i tot seguit afegim l'almivar.
Fiquem els trossos de crema en l'almivar, ho escorrem amb el colador, i arrebossem els trossos de crema per l'ametlla torrada, i els anem posant en els motlles de paper.
Seguidament, ho fiquem a la safata de cartró, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: