Braons de porc al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Braons de porc frescos
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Ceba
  • 3 Pastanagues
  • 3 Tomàquets madurs
  • 50 cc. de brandi
  • 100cc. de vi ranci
  • 100cc. de brou de bullir els braons
  • 2 Farcellets d’herbes
  • Sal
  • Aigua
  • Pebre negre en gra
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva verge extra

4 racions

Elaboració

En una olla posem els braons, sal, uns grans de pebre, el farcellet d’herbes, la ceba picada i les pastanagues tallades a rodanxes. Ho cobrim amb aigua. Bullim els braons durant 50-60 minuts. A continuació, treiem i escorrem bé els braons i reservem el brou elaborat. En una safata de forn, hi posem una mica d’oli i els tomàquets partits.
Posem els colzes salpebrats i repartim els alls sense pelar però colpejats. Ho banyem tot amb el vi ranci, el brandi i hi posem l’altre farcellet d’herbes.
Enfornem a 200 º durant uns 20-25 minuts, els donem la volta, posem una mica de brou de la cocció, baixem el forn a 180 º i ho deixem 20-25 minuts més, fins que els colzes estiguin daurats.
Ja es pot servir el plat.

2h


Recepta de cuina de Braons de porc al forn

Braó de porc al plat preparat per degustar-lo.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5823 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: