Cloïsses a la sidra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de Cloïsses netes de sorra
  • 1 Ceba tendra
  • 2 Grans d'all
  • 1 Copa de brandi
  • 1/2 litre de Sidra
  • 1 Cullera sopera de farina
  • 1 Got nata líquida
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Saltegem i daurem els grans d'all i la ceba tendra tallada fina, en una paella amb una mica d'oli d'oliva. Afegim a la paella, la farina i la daurem una mica. Hi posem les cloïsses, les flamegem amb brandi i hi afegim la sidra. Posem la nata líquida i deixem que s'obrin les cloïsses. Servim el plat un cop s'hagin obert les cloïsses i la salsa estigui lligada.

30min


Recepta de cuina de Cloïsses a la sidra

En el plat per degustar-les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1262 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: