Guatlles a la graella amb allioli i escalivada amb anxoves i ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre guatlles
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Dos rovells d'ou
  • Un all pelat sense el cor
  • Escalivada amb ganyims [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un morter amb la seva mà
Una salsera de porcellana blanca
Quatre plats plans de porcellana blanca
Un setrill

Elaboració

Primerament, fem l'allioli en un morter, de la manera tradicional, i quan el tenim fet, el posem a la salsera de porcellana amb una cullereta.
Seguidament, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, netegem les guatlles, les tallem en dues meitats a lo llarg, les salpebrem i les posem damunt la graella elèctrica tot girant-les de tal en tant fins que estan cuites al nostre gust.
En el moment de servir-les a taula, fiquem dues meitats de guatlles a la part de dalt del plat, i a la part de baix fem un niu amb l'escalivada amb ganyims. A part, posem damunt la taula, la salsera amb l'allioli per a qui se'n vulgui servir.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1723 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: