Nius de tallarines amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit nius de tallarines de pasta d'ou (dos per persona)
  • La meva samfaina (la trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Mantega
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Un wok
Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora
Una safata rodona de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en el mateix wok amb una raig d'oli d'oliva, preparem la samfaina com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, coem els nius fins que són cuits al "dente", els escorrem i els fiquem en el wok juntament amb la samfaina.
Corregim de sal, i amb l'ajud del mànec del wok donem unes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula ben repartit en la safata de porcellana.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: