Salmó al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 7 Rodanxes de salmó fresc
  • 1/4 d’Ampolla de Cava Brut Nature
  • 200 ml de Nata líquida per cuinar
  • 1 Ceba
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre blanca
  • 6 Gambes vermelles i 4 escamarlans

3 racions

Elaboració

Netegem el peix sota l’aixeta amb una mica d’aigua. L’escorrem bé i el reservem.
En una paella fregim la ceba picada molt petita. Quan estigui daurada, uns 10 minuts, més o menys, hi posem les rodanxes de salmó, salpebrats. Les deixem coure fins que estiguin fetes per tots dos costats (3 minuts per costat). Retirem el salmó de la paella i els reservem.
En una cassola de ferro forjat amb tapa de vidre, hi posem, un rajolí d’oli i les gambes i escamarlans, ho saltem 1 minut màxim. Hi tirem el cava i deixem que bulli una mica (2 minuts). Hi afegim la nata, la ceba i el salmó.
Deixem bullir fins que espesseixi, uns 5 minuts . Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Salmó al cava

Els ingredients principals.

Recepta de cuina de Salmó al cava

Fregint el salmó.

Recepta de cuina de Salmó al cava

Amb el cava.

Recepta de cuina de Salmó al cava

Amb el cava i la nata líquida.

Recepta de cuina de Salmó al cava

Acabat per servir-lo.

Recepta de cuina de Salmó al cava

En el plat per degustar-lo.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4096 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: