Tentacle de pop a la planxa amb patata bullida a l’oli picant

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Tentacles de pop cuits i envasats al buit
  • 1 Patata entre mitjana i gran
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre vermell picant
  • Sal fina
  • Sal gruixuda

2 racions

Elaboració

En un cassó, hi posem aigua amb una mica de sal fina.
Netegem la patata sense pelar-le. Quan l’aigua bull, hi tirem la patata amb la pell. Deixem coure uns 20 minuts.
Mentre, barregem oli d’oliva verge extra amb pebre vermell picant. La quantitat de pebre depend del gust de cada commensal.
Traiem el pop de l'envàs al buit. En una planxa, hi posem una mica d’oli i quan està ben calent, els dos tentacles de pop cuits.
Deixem coure uns 2 o 3 minuts per costat. Un cop passat aquest temps, hi tirem una mica de sal gruixuda.
Partim la patata per la meitat.
Ja podem emplatar. En un plat o pissarra rectangular hi posem, per persona, un tentacle de pop amb mitja patata bullida al costat. Ho amanim amb la barreja d’oli d’oliva verge extra i pebre vermell picant. Per sobre, hi tirem una mica de pebre vermell picant.
Ja podem servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Tentacle de pop a la planxa amb patata bullida a l’oli picant

Tentacle de pop a la planxa amb patata bullida a l’oli picant.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2954 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: