Congre sec estofat amb patates i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos congres secs de mida mitjana
  • Aigua
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • El meu romesco [Veure recepta]
  • Conyac
  • Sal
  • Sis patates de mida mitjana

6 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una cassola marinera metal·lica gran
Un batedor de varetes
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, comprem dues penques de congre sec a la bacallaneria, i el posem en remull en un atuell cobert amb aigua freda d'un dia per altre.
El dia de fer-lo, l'escorrem, el tallem en trossos regulars i el reservem.
Seguidament, pelem les patates, les tallem tot trencant-les i les reservem en un atuell cobertes amb aigua freda.
A continuació, en una cassola marinera gran, fiquem un got de conyac a escalfar, i ho flamegem. Tot seguit, afegim quatre cullerots de romesco, ho anem remenant amb el batedor de varetes, i seguidament afegim cinc cullerots de fumet de peix, i seguim remenant.
Quan el fumet arrenqui el bull, afegim: les patates i el congre i deixem que vagi coent-se a foc baix fins que tot el conjunt ja és gairebé cuit.
Tot seguit corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2508 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: