Salsa per espàrrecs blancs en conserva

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llauna d'espàrrecs blancs
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vinagre de poma

6 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un colador fi
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament, agafem els espàrrecs, els tallem en trossos regulars i els posem en un pot gran de batedora.
Tot seguit hi afegim: un pessic de sal i pebre negre, un bon raig d'oli d'oliva i un raig de vinagre de poma.
Seguidament, passem la batedora elèctrica i ho passem amb l'ajuda d'un colador fi a un atuell amb tapa, on ho guardarem a la nevera fins que ens faci falta.

45min

Notes

Aquesta salsa també la podem fer servir per assaonar les amanides.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4617 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: