Fideus amb espàrrecs de marge i xaminyons

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Fideus prims
  • 1/2 litre Brou de verdures
  • Un manat d'espàrrecs de marge
  • 8 Xampinyons
  • 1 Ceba petita
  • 1 Porro
  • 1 Tomàquet
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, sofregim la ceba i el porro tallats ben petits.
Quan estiguin cuits, uns 20 minuts, hi posem els espàrrecs de marge tallats petits.
Per últim hi afegim els xampinyons laminats.
Hi posem el tomàquet ratllat. Ho deixem coent durant 5 minuts.
Hi afegim els fideus. Els hi donem unes quantes voltes durant uns 2 minuts.
Els cobrim amb el brou de verdures(1/2 litre per 200 g de fideus).
Salpebrem i deixem que cogui durant 15 minuts remenant de tant en tant.

55min


Recepta de cuina de Fideus amb espàrrecs de marge i xaminyons

Fideus amb espàrrecs de marge i xaminyons.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2594 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: