Cigrons estofats amb llonganissa i ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues llonganisses (botifarres crues)gruixudes
  • Oli d'oliva
  • Sofregit de tomàquets (el trobareu a les meves receptes)
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Una ceba picolada
  • Julivert picolat
  • Tres ous bullits
  • Aigua
  • 500 grams de cigrons cuits
  • Un got de vi blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba picolada i les botifarres talades a trossos regulars, i tot seguit afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim un cullerot de brou de pollastre casolà, i els cigrons cuits i deixem que cogui tot plegat a foc baix uns dotze minuts.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim durant deu minuts els tres ous, i un cop cuits, els refredem a raig d'aixeta, els pelem, els picolem i els afegim a la cassola.
Ja per acabar, corregim de sal. ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: