Espatlles de conill a la graella amb carbassó arrebossat
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Dues espatlles de conill de mida mitjana
- Sal
- Pebre negre
- Oli d'oliva
- Un carbassó de mida gran
- Farina
- Dos ous batuts
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat pla gran de porcellana
Una paella gran
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Unes pinces per la graella
Elaboració
							Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, fem uns talls a les espatlles perquè es coguin més bé, les salpebrem i les fiquem damunt la graella, i deixem que vagin coent-se tot donant-lis voltes de tant en tant, fins que les tenim cuites al nostre gust.
A part, tallem el carbassó a rodanxes de mig dit de gruix, les salem, les passem per farina i ou batut, i en fregim vuit per cada plat.
Un cop daurades, les fiquem a la part de baix del plat, i a la part de dalt,fiquem les dues espatlles entrecreuades, ruixades amb un rajolí d'oli d'oliva.
														
 45min
  45min 
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula.
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la graella  La meva cuina del conill
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la graella  La meva cuina del conill  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1870 visites.
 1870 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
  Pastís
 Pastís
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram