Espatlles de conill a la graella amb carbassó arrebossat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dues espatlles de conill de mida mitjana
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva
  • Un carbassó de mida gran
  • Farina
  • Dos ous batuts

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat pla gran de porcellana
Una paella gran
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Unes pinces per la graella

Elaboració

Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, fem uns talls a les espatlles perquè es coguin més bé, les salpebrem i les fiquem damunt la graella, i deixem que vagin coent-se tot donant-lis voltes de tant en tant, fins que les tenim cuites al nostre gust.
A part, tallem el carbassó a rodanxes de mig dit de gruix, les salem, les passem per farina i ou batut, i en fregim vuit per cada plat.
Un cop daurades, les fiquem a la part de baix del plat, i a la part de dalt,fiquem les dues espatlles entrecreuades, ruixades amb un rajolí d'oli d'oliva.

45min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1842 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: