Carxofes amb pernil i encenalls de foie

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Carxofes més aviat petites
  • 2 Cebes tendres petites
  • Uns quans alls tendres
  • 50 g de Pernil salat
  • 50 g de Foie per fer encenalls
  • 1 Copeta de vi blanc
  • 1 Fulla de llorer
  • Sal
  • Unes gotes de llimona
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Netegem i tirem les fulles poc tendres de les carxofes, les trossegem i escaldaem durant 4 minuts amb aigua salada i amb unes gotes de llimona.
En una cassola hi posem una mica d'oli, i hi sofregim les cebes i els alls tendres. Mentre, tallem a trossos petits el pernil.
Quan la ceba comença a fer-se transparent, afegim a la cassola les carxofes escorregudes i el pernil.
Hi afegim una mica de vi blanc i una fulla de llorer.
Tapem la cassola. Ho deixem coure fins que les carxofes estiguin tovetes, uns 15 minuts (podem punxar-les i ho veurem).
Emplatem les carxofes amb el pernil i per sobre hi posem generosament, encenalls de foie.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Carxofes  amb pernil i encenalls de foie

Carxofes amb pernil i encenalls de foie.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4509 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: