Musclos a la marinera

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 Kgs, de musclos
  • 1 got de vermut blanc
  • 2 fulles de llorer
  • Pebre negre.
  • 1 bitxo
  • 4 tomĂ quets madurs grossos
  • 3 pebrots verds italians
  • 2 cebes
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

ElaboraciĂł

Posem dins l'olla els musclos, amb el vermut i les dues fulles de llorer, i tirem una mica de pebre negre sobre els musclos i els remenem.
Tapem l'olla i la posem al foc, fins que els musclos s'hagin obert.
Colem tot el brou dels musclos de l'olla, per treure les impureses i el reservem.
Tallem les cebes, els pebrots i els tomĂ quets a trossos no massa grossos.
En una paella primer hi posem la ceba, i al cap d'uns minuts els pebrots, amb un bon raig d'oli, i deixem que es vagin coent a foc mig, fins que la ceba comenci a quedar daurada. A continuaciĂł hi afegim els tomĂ quets i el bitxo, i deixem que es vagi coent poc a poc.
Corregim de sal i pebre al gust.
Quan comenci a estar cuit i a espessir , hi afegim un raig del brou que hem reservat de coure els musclos.
Anem afegint brou, sense que quedi ni massa líquid ni massa espès.
Afegim el sofregit per sobre els musclos, remenant bÊ perquè la salsa quedi ben repartida.
I ja es poden servir tot d'una.

1h

Notes

Calculo 1 Kg. de musclos per persona. Poden ser de roca (mes petits) o normals. Son bons tots dos tipus. Els normals son mÊs grossos i, pel meu gust s'assaboreixen millor, però tot va a gustos. Per acompanyar-los aconsello un bon vi blanc d'Alella, ben fresc.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Musclos a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

1663 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas a les meves receptes, podras veure com faig els musclos a la marinera, a la manera de la Costa Daurada, que crec que tambĂŠ et pot ser d'interes.
Rep una abraçada. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!