Múrgoles farcides amb fuagràs casolà, i salsa de vermut de Reus

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quinze múrgoles de mida gran
  • Salsa de vermut de Reus [Veure recepta]
  • Fuagràs casolà [Veure recepta]
  • Nata liquida

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Una safata rectangular gran de porcellana
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc metàl·lic fi
Paper film

Elaboració

Primerament, escaldem les múrgoles i les reservem.
Tot seguit, fem la salsa de vermut com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
El dia abans de fer la recepta, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el guardem a la nevera tapat amb un paper film. Quan ja és fred,afegim un raig de nata liquida, i anem remenant amb el batedor de varetes fins aconseguir una pasta fina.
A continuació, agafem la mànega l'omplim amb el fuagràs, i tot seguit ja podem farcir les múrgoles i les posem a la safata de porcellana ben posades en fila de tres en tres.
Quan ja les tenim totes farcides, les cobrim amb la salsa de vermut calenta, i ja les podrem servir a taula com aperitiu.

1h 30min

Notes

Abans de cuinar les múrgoles, hem de tenir em compte d'escaldar-les al menys uns vint minuts, doncs si no ho fem així, ens podrien ser indigestes.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1915 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: