Mongetes tendres saltades amb cansalada i lletons de xai
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de lletons de xai
- 750 grams de mongetes tendres planes
- Sis talls de cansalada de papada tallada a trossos d'un dit de gruix
- Oli d'oliva
- Aigua
- Sal
- Un ram de julivert
- Pebre negre en pols
- Sis alls pelats
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular de porcellana gran
Un wok gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un brot de julivert i un polsim de sal, bullim les mongetes tendres, tallades a trossos de tres dits de llarg, fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, en un wok gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els lletons de xai salpebrats,tallats a trossos regulars, juntament amb els trossos de cansalada, i els alls laminats.
Quan tot plegat està ben fregit, afegim les mongetes, ho menem amb l'ajuda del mànec del wok, i ho deixem coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem ficar a la safata de porcellana, i servir-ho a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels saltats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.