Parmentier de cua de vedella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de Patates del bufet
  • 600 g de Cua de vedella
  • 200 g de Salsa de carn
  • Oli d'oliva
  • Sal marina

3 racions

Elaboració

Pelem les patates del bufet i, les tallem a trossos més o menys iguals.
Les coem en una olla amb aigua freda durant 25 o 30 minuts.
Mentre, destriem la carn de l'os de la cua de vedella, l'esmicolem i escalfem en una paella amb una mica del suc del rostit fins que quedi ben melosa.
A continuació, fem un puré amb les patates bullides, encara calentes, aixafant-les amb una forquilla, i tirant-hi de tant en tant un bon raig d'oli d'oliva i una mica de sal marina.
Quan el puré estigui ben fi, el reservem i, mantenim calent.
Passem la salsa del rostit a una paella, la lliguem amb oli d'oliva.
Ja podem muntar el plat.
De base, el parmentier i sobre la carn esmiculada, hi una mica de salsa per sobre.

40min


Recepta de cuina de Parmentier de cua de vedella

Parmentier de cua de vedella.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2216 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: