Peres al cava
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc peres tipus "conferencia"
- Una ampolla de cava brut nature
- 100 grams de sucre
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Una branca de canyella
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Un atuell de plàstic amb tapa
Un estri per treure el cor de les peres
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda fiquem: el sucre, l'ampolla de cava, la pell de llimona,la brans de canyella, i la pell de taronja.
A part, amb l'estri adient, traiem el cor de les peres, les pelem i un cop pelades, les tallem en dues meitats a lo llarg, i les fiquem a la cassola amb la resta d'ingredients.
Seguidament, fem que tot plegat arrenqui el bull,i quan ja bull fiquem el foc baix, i deixem que vagin coent-se fins que estiguin tendres, i ja les podrem treure retirar del foc, i deixar que refredin, i quan estiguin fredes, les fiquem en un atuell amb tapa,i les guardem a la nevera.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern La cuina de les postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1790 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.