Peres al cava
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Cinc peres tipus "conferencia"
- Una ampolla de cava brut nature
- 100 grams de sucre
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Una branca de canyella
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Un atuell de plàstic amb tapa
Un estri per treure el cor de les peres
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda fiquem: el sucre, l'ampolla de cava, la pell de llimona,la brans de canyella, i la pell de taronja.
A part, amb l'estri adient, traiem el cor de les peres, les pelem i un cop pelades, les tallem en dues meitats a lo llarg, i les fiquem a la cassola amb la resta d'ingredients.
Seguidament, fem que tot plegat arrenqui el bull,i quan ja bull fiquem el foc baix, i deixem que vagin coent-se fins que estiguin tendres, i ja les podrem treure retirar del foc, i deixar que refredin, i quan estiguin fredes, les fiquem en un atuell amb tapa,i les guardem a la nevera.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor-hivern La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1119 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant....
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...