Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Ingredients

  • 1 Paquet de 250 g de pasta fresca, tortellini (a l'ou amb pernil curat)

Per la salsa napolitana:

  • Una llauna d'uns 250 g de puré de tomàquet (tomàquets sense pell ni llavors)
  • 1 Ceba mitjana
  • 1 Pastanaga mitjana
  • Oli d'oliva
  • 3 Alls
  • Fulles d'alfàbrega picades
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Sucre
  • 2 Litres d'aigua

2 racions

Elaboració

De la salsa napolitana:

Tallem la ceba fina i la pastanaga a daus molt petits.
Pelem i piquem els alls.
Posem a escalfar una paella amb una mica d'oli d'oliva.
Afegim els alls picats i els deixem daurar durant uns 3 o 4 minuts. Els reservem.
En la mateixa paella hi tirem la ceba amb la pastanaga.
Deixem coure uns 20 minuts.
Triturem amb la batedora la ceba i pastanaga però han de quedar trossets.
Afegim a la paella les fulles d'alfàbrega i els alls picats.
Donem voltes durant 1 minut fins que comença a deixar anar l'aroma l'alfàbrega.
Tirem a la paella el puré de tomàquet, la barreja anterior, la sal i el pebre.
Remenem bé i tapem la paella perquè la salsa espesseixi.
Deixem coure uns 30 minuts.
Provem el gust i afegim el sucre si la salsa està una mica àcida.

De la pasta:

En una olla posem aigua, uns 2 litres, i abundant sal.
Quan bull, hi tirem els tortellini i deixarà de bullir.
En bullir de nou, els deixem coure uns 3 minuts.
Els escorrem bé i posem sota l'aixeta per aturar la cocció.

Per acabar:

Posem els tortellini en un plat i per sobre la salsa napolitana calenta al gust.
Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana.

Recepta de cuina de Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Tortellini frescos de pernil curat .

Recepta de cuina de Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Salsa napolitana.

Recepta de cuina de Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Tortellini frescos de pernil curat escorreguts.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: