Tauró a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Talls de tauró fresc
  • 1/2 Llimona
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Agafem les dues rodanxes de tauró i les passem per una mica d'aigua.
Les assequem molt bé, amb paper de cuina per exemple.
Posem una mica d'oli a la paella.
Mentre, exprimim una mica de llimona sobre un costat de les rodanxes de tauró.
Quan està calenta hi posem les rodanxes de tauró, amb un polsim de sal.
Deixem coure uns 3 minuts.
Donem la volta a les rodanxes, les salem una mica i hi exprimim
una mica de llimona.
Deixem coure uns 3 minuts.
Ja es pot servir el plat.

10min

Notes

He fet aquesta recepta tan simple per donar a conèixer el tauró,peix molt econòmic i bastant bo pel seu preu.


Recepta de cuina de Tauró a la planxa

Tauró a la planxa.

Recepta de cuina de Tauró a la planxa

Tauró a la planxa.

Recepta de cuina de Tauró a la planxa

Tauró cru.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1597 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: