Costellam de porc rostit amb cervesa negra i mostassa antiga

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de Costella de porc
  • 2 Cebes mitjanes
  • 2 Patates
  • 1 All
  • Llard
  • Farina
  • Pa ratllat
  • 1 Tassa de brou
  • 1 Tassa de cervesa negra
  • Mostassa antiga
  • 1 Fulla de llorer
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i una mica de sal coem les patates amb pell.
Quan l'aigua bull, ho deixem coure uns 10 minuts. Les reservem.
Posem el gra d'all sense pelar en una cassola amb llard.
Hi coem les costelles de porc, salpebrades, a foc viu uns 5 minuts i les retirem.
Han de quedar daurades per fora.
Incorporem una cullerada de farina a la cassola, que es desfaci bé i, tot seguit, les cebes ben picades.
Mentre, passem les costelles per pa ratllat i quan la ceba ja està rossa, es col·loquen a sobre.
Hi aboquem la tassa de brou i la de cervesa i s'hi afegeix el llorer, la sal, la mostassa antiga i el pebre al gust.
Ho coem tapat. Passats uns 10 minuts hi posem les patates reservades tallades a daus.
Ho deixem coure durant 10 minuts a foc baix. Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Costellam de porc rostit amb cervesa negra i mostassa antiga

Costellam de porc rostit amb cervesa negra i mostassa antiga.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2599 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: