Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 150 - 200 g de filets de gall fresc sense espines
  • 1 All tendre
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Succedani de caviar

Per la salsa de pebrot escalivat:

  • 1 Pot petit de pebrot vermell escalivat
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 100 ml de Crema llet

1 racions

Elaboració

De la salsa de pebrot escalivat:

Posem el pebrot comprat escalivat en un bol juntament amb la crema de llet, la sal i el pebre,
ho passem per la batedora fins que quedi una salsa ben fina.

Del gall:

Salem i enfarinem una mica els filets de gall.
En una paella antiadherent hi posem una mica d'oli i quan està calent els filets de gall.
Deixem fregir uns 3 o 4 minuts per costat.
Cap el final hi saltem l'all tendre net.

Per emplatar:

En un plat hi posem de base la salsa de pebrot escalivat i sobre els filets de gall amb l'all tendre damunt del peix.
Acabem d'adornar el plat amb uns tocs de succedani de caviar.

15min


Recepta de cuina de Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre

Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: