Amanida de mató amb maduixots i fulles

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa de barreja d'enciams, canonges, ruca,...
  • 200 g de mató
  • Una dotzena de maduixots
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Crema de vinagre de Mòdena

2 racions

Elaboració

En un plat hi posem de base el mató tret de la nevera una mica extés i sobre els maduixots nets i tallats.
Damunt les herbes amanides amb una mica de sal i oli amb un toc de crema de vinagre de Mòdena.

5min


Recepta de cuina de Amanida de mató amb maduixots i fulles

Amanida de mató amb maduixots i fulles.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2743 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: