Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa de fulles d'espinacs primers brots de 125 g
  • 2 Tomàquets madurs de mida mitjana
  • Api la part dels troncs
  • Una mica d'enciam llarg la part tendra
  • 2 Pastanagues
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Rentem i tallem els troncs d'api. Fem el mateix amb l'enciam.
Posem api i enciam en un bol gran per amanides.
Ho amanim amb una mica de sal, vinagre i oli d'oliva verge extra.
Aboquem al bol les fulles d'espinacs que ja venen netes.
Ratllem els dos tomàquets per sobre.
Ho amanim amb una mica de sal, vinagre i oli d'oliva verge extra.
Pelem les pastanagues, les tallem a rodanxes i les afegim al bol.
Ho remenem tot molt bé. Ja es pot servir.

10min


Recepta de cuina de Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat

Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat.

Recepta de cuina de Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat

Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat.

Recepta de cuina de Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat

Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat.

Recepta de cuina de Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat

Enciam llarg i api.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2582 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: