Torrades amb tonyina i pebrot del piquillo
Ingredients
- 2 Llesques de pa de pagès.
- 1 Pot de tonyina.
- 1 Llauna petita de pebrots del piquillo a tires.
- 6-8 Olives negres.
- 1 Tomàquet de sucar.
- 2 bitxos verds en vinagre.
- Oli extra verge d'oliva.
1 racions
Elaboració
Torrem el pa i el suquem amb el tomàquet (els de "ramallet" mallorquins son molt bons).
Tirem un raig d'oli d'oliva (és important que sigui un bon oli extra verge).
Per sobre anem fent tires alternes de pebrot i tonyina en funció de com siguin de grosses les llesques.
Afegim per sobre les olives negres i un bitxo picant a cada llesca.
15min
Notes
Una alternativa que faig sovint, és fer una torrada amb tonyina, i l'altra amb unes bones anxoves.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1012 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies! no pensava que una recepta tan senzilla tingués tants vots.
Moltes gràcies amic Quim. De ben segur que la miraré.
Amic Joan, jo preparo un taboulé similiar, però enlloc de posar-hi tomàquet natural, i poso tomàquet deshidratat, al que...
Moltes gràcies amic Quim, perdona que no t'hagi constestat abans, pero he estat aquests dies fora.
Bon dia Alicia: Ahir vaig preparar el pastís de la teva recepta i fa molt bona pinta. Avui ens el menjarem per dinar. Jo com...