Cap de llom rostit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de cap de llom de porc tallat a rodanxes
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 porro
  • 1 branqueta de farigola
  • 2 tomàquets triturats
  • 1 gotet de vi blanc
  • Brou de verdures casolá o aigua
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre

5 racions

Elaboració

Salem i empebrem els talls de llom. Els enfarinem una mica. En una cassola de fang hi posem
una mica d'oli d'oliva i hi fregim els talls de llom uns 4 minuts (2 per costat). Els reservem.
En el mateix oli hi fregim la ceba i el porro tallat tot ben petit. Hi afegim la farigola.
Hi incorporem el tomàquet triturat.Quan les verdures estiguin fetes, hi afegim el vi blanc.
Deixem evaporar l'alcohol.
Hi afegim els talls de llom reservats i el brou de verdures fins cobrir la carn. Ho deixem coure a foc lent amb
la cassola tapada uns 35 minuts. Ja es pot servir el plat amb la salsaque ha quedat a la cassola.

50min


Recepta de cuina de Cap de llom rostit

Cap de llom rostit.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5274 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: