Cassoleta de peus de porc amb naps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 peu de porc bullit i partit per la meitat
  • 2 alls
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • Oli d'oliva
  • 1 nap
  • Farina
  • Brou vegetal
  • Sal

1 racions

Elaboració

En una cassoleta hi sofregim un all i una ceba tallada petita. Quan la ceba està rossa
hi afegim els tomàquets rallats i deixeu-ho coure uns 10-15 minuts més.
Mentre, netegem i tallem el nap. El posem a bullir fins que quedi tou, uns 10 minuts.
L'escorrem, enfarinem i en una paella a part el fregim fins que quedi ros.
Quan estigui el sofregit, hi posem el peu de por i el nap ja fregit.
Hi posem una mica de brou vegetal.
Ho deixem coure uns 10 minuts tot junt i llestos.
Aquest plat com més reposat estigui, millor.

35min


Recepta de cuina de Cassoleta de peus de porc amb naps

Cassoleta de peus de porc amb naps.

Recepta de cuina de Cassoleta de peus de porc amb naps

Cassoleta de peus de porc amb naps.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2198 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: