Potatge de cigrons i mill

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,5 litres de brou de verdures
  • 300 g de cigrons cuits
  • 1 gotet de mill ben rentat
  • Hortalisses variades tallades petites: ceba, pastanaga, carbassó, ...
  • 3 cullerades de miso, de civada o d’arròs, no pasteuritzat
  • Coriandre fresc
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina fina
  • Pebre negre acabat de moldre (opcional)

6 racions

Elaboració

En una paella gran o una olla amb una mica d'oli, saltem la ceba ben picada durant 5 minuts.
Hi afegim el mill i el torrem lleugerament, sense parar de remenar.
Hi tirem el brou, els cigrons cuits, una mica de sal, un polsim de pebre i deixem que bulli.
Ho coem a foc lent durant 10 minuts.
Hi afegim la resta d'hortalisses tallades al gust i, deixem que cogui tot junt, 10 minuts més.
Hi aboquem més brou si ho volem com sopa.
Diluïm el miso en una mica de caldo i l'aboquem a la sopa/potatge.
Rectifiquem de sal, si cal.
Ho fem bullir un parell de minuts més i traiem-ho del foc.
Servim el plat amb coriandre fresc i amanit amb una mica d’oli.

35min


Recepta de cuina de Potatge de cigrons i mill

Potatge de cigrons i mill.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2210 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: