Pollastre rostit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Pollastre d'un quilo i 200 g, trossejat a vuitens
  • 2 Cebes
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Salpebrem els trossos de pollastre i els enrossim en una cassola amb oli d'oliva.
Hi afegim les cebes ben picades, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapem la cassola, abaixem el foc i deixem que cogui fins que el pollastre estigui tou.
Si el pollastre no és de pagès, amb 45 minuts n'hi haurà prou. Si és de pagès, miním, 90 minuts.
Durant la cocció hi afegim aigua si fa falta.

1h

Notes

Si pot afegir 1 copa de vi ranci i deixar evaporar l'alcohol.


Recepta de cuina de Pollastre rostit

Pollastre rostit.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6123 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: