Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Pot de bolets Shiitake, 280 g pes net
  • 1 Potet de favetes mini en oli d'oliva de 150 g pes escorregut
  • 2 Tires de cansalada viada
  • Un trosset de botifarra blanca
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Tallem a trossos la cansalada viada i els enrossim en una paella. Els reservem.
Escorrem els bolets i els saltem a la mateixa paella uns 5 minuts.
Escorrem les favetes i les afegim a la paella amb els bolets, amb una mica del seu oli.
Ho deixem coure uns 5 minuts.
Passat aquest temps hi posem els trossos de cansalada viada i 4 rodanxes sense pell de botifarra blanca.
Ho salpebrem i coem tot junt un parell de minuts.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca

Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3140 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: