Rap al pebre verd amb patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de rap de 250 grams cadascun (aproximadament)
  • Patates a lo pobre per quatre racions [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Un pot petit de pebre verd
  • Nata líquida per muntar
  • Sal
  • Farina
  • Conyac
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata fonda pel forn
Quatre plats de porcellana plans
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservarem dintre el forn apagat.
A part, salem els talls de rap, els enfarinem i els fregim una mica en una paella amb oli d'oliva i els reservem.
Tot seguit en una paella posem sis nous de mantega juntament amb dues cullerades de pebre verd a foc baix, i els anem saltant durant set minuts, seguidament afegim un raig de conyac, ho flamegem i hi afegim un got de nata líquida, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim els talls de rap a la paella, corregim de sal i quan veiem que ja són cuits al nostre gust, agafem quatre plats, en el centre fem un llit de patates a lo pobre, al damunt posem un tall de rap, el napem amb la salsa de pebre verd, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3127 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: