Ous farcits de tonyina

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre ous
  • Una llauna de tonyina natural (sense oli)
  • Una escarola
  • Olives
  • Tires de pebrot de llauna

Per la maionesa:

  • Un got d'oli d'oliva verge
  • Un raget de llimona
  • Un ou
  • sal

4 racions

Utensilis

Ratllador.
Una safata bonica de servir.

Elaboració

Bullirem els ous durant 10 minuts aproximadament, amb una mica de sal.
Els partirem per la meitad i treurem els vuit mitjos rovells. En reservarem tres mitjos.
Barrejarem els cinc rovells juntament amb la tonyina i la maionesa, i ho posarem dins de cada meitad d'ou.
Ho posarem en una safata de servir, i hi ratllarem per sobre els tres rovells que hem reservat.

20min

Notes

Ho servirem en una safata on hi posarem un llit d'escarola, i sobre els ous farcits,i decorats amb un quadradet de pebrot vermell i olives. És un plat barat, fàcil i bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

25557 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: