Poma al forn caramel·litzada
Pomes al forn, segons recepta de Santi Taura.
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 3 Pomes Golden grosses.
- Sucre moré Panela.
- Canyella de Ceylan en pols.
- Conyac.
- Mantega.
- Mel.
2 racions
Elaboració
Pelem les pomes, les hi treiem el cor i llavors, i les trossegem.
Les posem dins una safata que pugui anar al forn.
Les empolvorem amb el sucre panela i amb canyella.
Hi tirem un rajolí de mel per sobre els trossos (no massa o quedaran massa dolços).
Ho reguem amb un raig generós de conyac.
Hi afegim un tros petit de mantega.
Ho tapem amb paper d'alumini, i les enfornem amb el forn encalentit a 200 graus de 25 a 30 minuts, segons el forn.
40min
Notes
La recepta original del cuiner Santi Taura, ho acompanya amb crema chantilly.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5184 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.